Воскресенье, 19.05.2024, 01:11
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Малин шаховий

Главная » 2012 » Май » 28 » "Шахова родина" та "Шведські шахи".
18:29
"Шахова родина" та "Шведські шахи".

«Шведські шахи»

З 19 по 26 травня ц.р. в приміщенні ЦДЮТ відбулися  перші міські родинні змагання з шведських шахів, ініціаторами яких стали Центр дитячої та юнацької творчості (директор Буділовська А.М., керівник гуртка Павловський А.П.) та Малинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Степаненко В.С.).

«Шведські шахи» (або як ще їх називають «шведи») – це різновидність шахової гри, де додатково діє таке одне із основних правил, як допомога іншого члена команди, зокрема, можливість використовувати «збиті» ним фігури, підставляти їх собі на шаховій дошці, нападаючи чи закриваючись від шаха суперника тощо.

Переможцями змагань стала сімейна команда Тонкошкур: батько Руслан Володимирович та десятирічний син Олег, який, до речі, грав на першій дошці.

Долю другого та третього місця вирішували між собою команда «Вікторія» в складі Барановської Вікторії і батька Сергія Павловича Барановського та сімейний дует Михайленків: брати Андрій і Богдан, які навчаються в Малинській ЗОШ №4 (відповідно закінчили 7 і 3 класи). Обидві команди набрали однакову кількість очків, при цьому між собою зіграли внічию та  одержали рівну кількість особистих перемог. Тож за окремим показником, в якій у команді був молодший за суперника учасник -  срібними призерами стали брати Михайленки,  а бронзовим – команда «Вікторія».

Переможці та призери змагань нагороджені медалями і дипломами, а всі  інші команди – дипломами.

Шахова родина – 2012

У період з 5 по 19 травня ц.р. відбулися перші міські сімейні змагання з швидких шахів «Шахова родина – 2012», в яких взяли участь 12 команд  по дві особи з однієї родини,  до якої входили  батько, мати, дідусь, бабуся, онуки, брат чи сестра (рідні чи двоюрідні), а також хрещені батьки і хрещеники.

Переможцем змагань стала родина Тонкошкур: Руслан Володимирович з сином Олегом, учнем 4-в класу Малинської ЗОШ №3, які випередили два сімейних дуети родини Баранівських. Павло Романович з онукою Вікторією були другими, а Сергій Павлович Баранівський з сином Богданом – на третьому місці.

Призери змагань нагороджені дипломами та медалями Малинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» нагороджені дипломами, всі інші команди – дипломами.

Крім того, переможець родина Тонкошкур отримала кубок Центру дитячої та юнацької творчості, а всі менші учасники змагань – солодкі призи.

Окремо були відзначені грамотами ММЦФЗН «Спорт для всіх» найменший та найстарший учасники: це відповідно пятирічний Дмитро Станкевич та сімдесятоднорічний Павло Романович Баранівський – ветеран шахів міста Малина.

Василь Степаненко,

Директор ММЦФЗН «Спорт для всіх».

На фото:     фрагменти змагань.

Просмотров: 415 | Добавил: sergbars | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: